Zákon o bankrotoch spôsobuje stagnáciu platobnej neschopnosti - Švec, P.
Výška platobnej neschopnosti slovenských podnikov. Príčiny a vývoj platobnej neschopnosti. Podiel pohľadávok a záväzkov na hrubom domácom produkte. Nevyhnutnosť novelizácie zákona o bankrotoch.