Úvod do problematiky cash flow - Ryneš, P.
Základné prístupy a teória cash flow. Podvojné účtovníctvo ako základ pre cash flow. Základné princípy cash flow a väzby na ďalšie výkazy - súvahu a výkaz ziskov a strát. Výpočet cash flow. Metódy cash flow: čistá priama metóda, náhradná priama metóda, nepriama metóda. Transformácia údajov z podvojného účtovníctva do cash flow.