Cena České republiky za jakost Porovnání se světem a s ISO 9000 - Prágl, V.
Vznik národných a medzinárodných cien za akosť v súvislosti so zvýšením konkurencieschopnosti a podnikateľskej úspešnosti firiem. História vzniku cien (USA, Európa, Česko). Cieľ programu Ceny ČR za akosť. ISO 9000 a Cena ČR za akosť. Prínosy národnej Ceny ČR za akosť.