Globální jakost
Redakčne upravený hlavný referát prednesený na Medzinárodnej konferencii o akosti v Japonsku. Globalizácia manažmentu akosti. Rozmach japonského manažmentu. Manažment akosti v globálnych podnikoch. Úloha medzinárodných noriem. Záujem o manažment akosti vo svete.