Marketing a řízení prodeje - Boulden, G.P
Popis princípov a prístupov k problematike praktického vykonávania marketingu. Riadenie predaja. Plánovanie návštev u zákazníkov. Prieskum potenciálnych zákazníkov. Podpora predaja. Stimulovanie predajcov. Riadenie predajcov.