Právna úprava reklamy v právnom poriadku Slovenskej republiky. 1 - Vozár, Jozef
Právne predpisy, ktoré regulujú právne vzťahy v oblasti reklamy. Právna úprava reklamy aj napriek prijatiu zákona o reklame je širokospektrálna, týka sa práva verejného ako aj súkromného. Problematika reklamy v Ústave SR. Zákon o reklame. Zákon o štátnych symboloch SR a o ich používaní. Zákon o prevádzkovaní rozhlasového a televízneho vysielania. Zákon na ochranu spotrebiteľa. Zákon o štátnom jazyku. Trestný zákon. Obchodný zákonník.