Desítka největších reklamních trhů světa
Najväčšie reklamné trhy vo svete. Výsledky sledovanosti reklamy v USA, Japonsku, Nemecku, Veľkej Británii, Francúzsku, Brazílii, Južnej Kórei, Číne, Taliansku a v Mexiku.