Minimum zásad pro utváření reklamy - Tomek, Gustav
Reklama ako klasická forma medzi nástrojmi marketingovej politiky. Posudzovanie reklamy z hľadiska spotrebiteľa. Posudzovanie reklamy z hľadiska podnikateľského subjektu. Proces tvorby reklamy. Výber prostriedkov reklamy. Hodnotenie účinkov reklamy.