Nejde nám len o business - Brat, L.
Rozhovor s vedúcimi predstaviteľmi tvorcov reklamy s prezidentom Klubu reklamných agentúr Slovenska (KRAS) L. Bratom a P. Malecom. Charakteristika situácie v reklame na Slovensku. Príjmy plynúce ročne do reklamy a ich medziročný nárast. Výdavky na reklamu. Počet reklamných agentúr. Rozdiely medzi reklamnými agentúrami. Spolupráca KRAS-u s niektorými partnerskými organizáciami. Hodnotenie zákona o reklame. Systém tendrov v oblasti reklamy. Perspektívy slovenského reklamného priemyslu.