Obchodník chce byť informovaný včas Reklamná kampaň sa nezačína prvým inzerátom - Liptáková, J.
Jedným zo základných marketingových pravidiel je dokonalá distribúcia. Trade promotion. Predaj tovaru v čo najväčšom počte maloobchodných predajní. Cenové výhody a súťaže. Reklamné kampane. Informovanosť maloobchodníkov o reklamných kampaniach.