Optimistickejší rok v reklame
Konjunktúra v reklamnom priemysle. Investície do klasickej reklamy, neklasickej a podpory predaja. Vývoj podľa odvetví. Využívanie médií. Prognózovanie vývoja výdavkov na reklamu pre rok 1997.