Právne aspekty klamlivej reklamy. 1 - Fekete, Imrich
Klamlivá reklama a pravidlá hospodárskej súťaže podľa zákonov č.220/1996 Z.z. o reklame, č.188/1994 Z.z. o ochrane hospodárskej súťaže o č.415/1991 Zb. Obchodného zákonníka. Pojem klamlivej reklamy. Posúdenie klamlivých údajov v reklame.