Racionálny a iracionálny prístup k reklame a jej technikám - Luknič, Arnold Steve
Iracionálny a racionálny prístup k reklame. Reklamné techniky. Prenos emócií asociáciou - základný princíp reklamy. Poskytovanie zavádzajúcich informácií prostredníctvom reklamy. Tri druhy omylov v reklame. Slogany. Zveličovanie.