Sales promotion a reklama - Žiačiková, B.
Z obsahu: Sales promotion prináša v krátkom čase informácie o trhu. Stratégie, mechanizmy, metódy sales promotion sú už vymyslené, treba ich len prispôsobiť potrebám klienta.