Slovenský reklamný trh hodnotia riaditelia najväčších agentúr ako málo rozvinutý
Vyjadrenia riaditeľov najväčších slovenských reklamných agentúr k otázkam slovenského reklamného trhu, jeho súčasným problémom a ďalším perspektívam.Soria & Grey, s.r.o. Bratislava, Mark/BBDO, s.r.o. Bratislava, Creo/Young & Rubicam, s.r.o. Bratislava, B.O.A.T. Publicity, s.r.o. Bratislava, Wiktor/Leo Burnett Advertising, s.r.o. Bratislava, EURO RSCG Artmedia, s.r.o. Bratislava, Donar, a.s. Bratislava.