Textil a obuv - Vargová, R.
Mediálna reklama v obuvníckom priemysle. Reklama vo firme Nike. Konkurencieschopnosť a úspešnosť Svitu Zlín. Formy reklamy, ktoré uplatňuje odevná firma H.I.S. Bilboardová kampaň Kookai. Výstavníctvo v textilnom a odevnom priemysle v Českej republike.