Humor v mezinárodní praxi
Jedným z najúčinnejších, avšak zároveň aj málokedy správne chápaných manažérskych prostriedkov je humor. Pôsobenie humoru v medzinárodnom styku, ktorý môže mať rôzny účinok v rôznych kultúrach. Používanie humoru pri obchodných rokovaniach.