Využívanie public relations v podnikaní na Slovensku rastie - Záhradník, B.
Public relations (vzťahy s verejnosťou) a ich miesto v praxi marketingovej komunikácie na Slovensku. Miesto public relations (PR) v komunikácii. Charakteristika korporatívnej komunikácie (Corporate Communications). Zákaznícke vzťahy (Consumer PR). Klienti PR služieb, formy realizácie PR aktivít, využívanie PR služieb, záujem o pomoc v krízovej situácii. Potreba vytvorenia profesijného združenia PR. Perspektíva PR.