Istrochem, a.s. problémy a perspektívy Extra príloha Incheba 1997 - Trandžík, M.
Generálny riaditeľ akciovej spoločnosti Istrochem hovorí o súčasných výsledkoch i plánoch podniku. Vývoj podniku Istrochem. Zmeny v podniku v r.1996. Priebeh privatizácie štátneho podniku. Charakteristika vývoja v Istrocheme po r.1990. Stratégia podniku do r.2000. Investičné aktivity spoločnosti Istrochem.