Keď chémia neškodí - Kožková, I.
Rozhovor s generálnym riaditeľom a. s. Chemosvit M. Ľachom o najväčšom podniku v podtatranskom regióne. Vývoj podniku od vzniku v r. 1934. Obchodná stratégia spoločnosti. Pracovné príležitosti a filozofia firmy vo vzťahu k zamestnancom. Dlhodobá ekologická politika firmy. Perspektívy spoločnosti.