Nechceme predávať pod cenu, kvalita výroby nám to nedovolí - Oujezdská, L.
Najväčší slovenský výrobca bytovej chémie výrobné družstvo Tatrachema Trnava a jeho možnosti obstáť v silnej zahraničnej konkurencii vďaka inováciám, zvyšovaniu kvality, účinnosti a ekologickosti pestrého sortimentu výrobkov.