Spomedzi chemických podnikov je najväčší záujem o akcie Slovnaftu - Kyselý, Ľ.
Odvetvový index chemického priemyslu CPCHEM - poskytuje komplexný obraz celého chemického odvetvia na slovenskom kapitálovom trhu. Najobchodovanejšie chemické spoločnosti v r. 1996. Cenné papiere slovenských chemických firiem na zahraničných trhoch. Dlhopisy chemických spoločností.