Ďalšie perspektívy - Pernická, E.
Pozitívny vývoj rozhodujúcich ekonomických ukazovateľov a čiastočné oživenie chemického a farmaceutického priemyslu na Slovensku v rokoch 1994 a 1995. Posudzovanie konkurenčnej schopnosti chemického a farmaceutického priemyslu na základe zhodnotenia a vzájomného porovnania vývozov a dovozov jednotlivých výrobných skupín. Nevyhnutnosť získania investičných zdrojov na zabezpečenie rozvoja chemického a farmaceutického priemyslu na Slovensku.