Akú úroveň má slovenské pivo? - Lacková, Alica
Pre testovanie bolo vybratých sedem druhov 12 prec. pasterizovaného piva. Senzorické hodnotenie piva. Fyzikálno-chemické hodnotenie. Hodnotenie obalu. Z testu vyplýva, že kvalita hodnotených pív bola veľmi vyrovnaná a všetky vzorky mali veľmi dobré kvalitatívne vlastnosti. Za najlepšie pivo boli určené Smädný mních a Stein.