Korok nie je iba zátka do fľaše - Bujačková, E.
Najväčšia továreň na spracovanie korku v portugalskom Porte. Korkové zátky významnou vývoznou položkou Portugalska. Sympózium Portugalský korok a víno na pôde Chemickotechnologickej fakulty STU v Bratislave.