Tauris chce vyvážať mäsové výrobky aj na trhy Európskej únie - Immer, Ján
Spoločnosť Tauris, a.s. Rimavská Sobota je v súčasnosti jednou z piatich najväčších potravinárskych firiem na Slovensku. Tržby a zisk, ktoré spoločnosť dosiahla v r.1996. Transformácia na akciovú spoločnosť s majoritným podielom v ôsmich dcérskych spoločnostiach. Vybrané hospodárske ukazovatele.