Výrobky firmy Kabát na svetový trh - Kabát, K.
Rozhovor s generálnym riaditeľom firmy Kabát, s.r.o. K. Kabátom. Firma Kabát patrí k najväčším producentom mäsových výrobkov na Slovensku. Súčasná štruktúra spoločnosti, obchodné aktivity a dosahované obchodné výsledky. Sortiment výrobkov, špeciality, technologické vybavenie. Podiel firmy Kabát na celkovom rozvoji Trnavy, spolupráca s mestskými orgánmi. Sponzorská angažovanosť firmy.