RUHRGAS znamená obchod s plynom. Budúcnosť patrí plynu. Pochvala spolupráce so Slovákmi - Janoška, J.
Prezentácia slovenského plynárenstva na Svetovej plynárenskej konferencii v Kodani. Vývoj spolupráce medzi nemeckou plynárenskou spoločnosťou Ruhrgas AG a Slovenským plynárenským podnikom. Topdodávatelia a dlhodobé kontrakty nemeckého gigantu Ruhrgas AG. Umocnený dopyt po primárnych zdrojoch energie vo svete a cenový rast. Medzinárodný obchod so zemným plynom.