Slovnaft na ceste k modernej rafinérsko-petrochemickej spoločnosti - Hatina, Slavomír
Rozhovor s generálnym riaditeľom Slovnaftu, a.s. Ing. S. Hatinom. Technologická úroveň rafinérie Slovnaft. Projekty transformácie Slovnaftu od r.1991. Zmena filozofie privatizácie, vlastný investičný fond. Rozvojové programy Slovnaftu. Problém diverzifikácie zdrojov. Ekologický program. Investičný program. Kvalifikačný rast pracovníkov. Slovnaft ako spoločenstvo.