So Slovtransgazom do Európy - Rajzinger, J.
Rozhovor s riaditeľom divízie Slovtransgaz Ing. Rajzingerom. História dovozu zemného plynu na Slovensko a preprava na územia tretích krajín. Výstavba plynovodov, tranzitný plynovod. Vytvorenie divízie Slovtransgaz na zabezpečenie tranzitnej prepravy plynu. Transformácia bývalého federálneho podniku. Účasť slovenských plynárov na svetovom plynárenskom kongrese v Kodani v r. 1997 (s.54-56).