Sľubné perspektívy plynu - Janek, Miroslav
Výsledky a perspektívy, ktoré dosiahol Slovenský plynárenský priemysel, š.p. Umiestnenie SPP v tabuľkách a rebríčkoch. Charakteristika 140. jubilejného roku plynárenstva na Slovensku. Plynofikácia Slovenska. Energetická koncepcia a energetický zákon.