Matadorroll a.s. na ceste k prosperite Extra príloha Incheba 1997 - Fiamčík, J.
História gumárenského podniku Matador. Premeny, ktorými podnik prešiel od r.1990. Vznik akciovej spoločnosti Matadorroll a prispôsobenie sa novým ekonomickým podmienkam. Reštrukturalizácia výroby. Výrobný sortiment a ekologizácia výroby. Porovnanie technologickej úrovne. Nový rozvojový program spoločnosti. Komputerizácia výroby.