Po valnom zhromaždení v Harmaneckých papierňach dochádza k integrácii slovenského celulózovo-papierenského priemyslu - Beer, Gabriel
Súperenie dvoch najväčších slovenských bánk Slovenskej sporiteľne, a.s. Bratislava a VÚB, a.s. Bratislava o získanie kontroly nad najväčším výrobcom slovenských hygienických papierov na Slovensku, Harmaneckými papierňami, a.s. Harmanec. Významní akcionári HP, a.s.