Desktop Publishing jako předmět výuky na Vysoké škole ekonomické v Praze - Horný, Stanislav
Význam Dtp technológií a spôsob ako je táto problematika prezentovaná študentom VŠE v Prahe. Vymedzenie pojmov Desktop publishing (Dtp), Dtp technológie, komunikačné a prezentačné funkcie v manažérskych informačných systémoch. Vymedzenie Dtp technológie vo vzťahu k manažérskym informačným systémom a zdôvodnenie nevyhnutnosti ich zaradenia medzi ostatné bežné aplikačné programové vybavenie integrovaných firemných informačných systémov.