Informačné technológie - Baxová, M.
Z obsahu prílohy: Automatizácia a administratíva. Virtuálna realita: rozhranie človek - počítač budúcnosti. DVD prehrávač na náš trh. Profil knihovníka a knižnice budúcnosti. DirecPC - vysokorýchlostný satelitný prenos informácií a dát. LinkWorks - nástroj pre tímovú prácu. Web Site Management Service. Proti útokom na bezpečnosť dát. Systém pre výučbu na diaľku. Digitálne video čoskoro realitou. Nový prístupový systém pre siete. Integrácia počítača a telefónu.