Európska databanka sila informácií - Murín, I.
O miesto na slovenskom trhu informácií zápasí niekoľko firiem, jednou z najúspešnejších je Európska databanka. O jej možnostiach píše riaditeľ Generálneho zastúpenia pre Slovensko EDB - dataservis Slovakia, spol. s r.o. Bratislava Ivan Murín. Fungovanie trhu informácií. Servisný telefón EDB a postupné vybudovanie siete obchodných zastúpení. Škála služieb EDB. Získavanie informácií od manažmentov firiem. Klasifikácia informácií.