Navision uvedl na český trh novinku - Hájek, Petr
Ing. Michal Dvořák a Ing. Petr Hájek, ktorí vedú českú reprezentáciu materskej dánskej akciovej spoločnosti Navision software, o firme zaoberajúcej sa ekonomickým softwarom a jej produktoch. Organizácia firmy Navision Česká republika. Česká verzia produktu Navision Financials.