Peněženka na Internetu - Klíma, V.
Platobné nástroje využívané prostredníctvom Internetu - CyberCash. Charakter programu pre internetovské platby. Najnovší produkt Cyber Cash Internet Wallet, ktorý umožňuje platby kreditnými peniazmi, elektronickými peniazmi alebo elektronickými šekmi. Využitie programu a adresa. Kybermince. Nákup za kyberpeniaze.