Rozhovor nejen o CeBITu a informatice - Klauda, P.
Rozhovor s riaditeľom firmy Siemens komunikační systémy ČR o vplyve komunikačných sietí a informatiky na manažment podniku. Využitie modernej telekomunikačnej a výpočtovej techniky v práci manažérov. Kombinácia hlasových a dátových systémov. Ponuka Siemensu v oblasti komunikačnej techniky. Zavedenie ISDN (Integrated Services Digital Network) do verejnej siete v Európe. Siemens ako jeden z najväčších vystavovateľov na medzinárodnom veľtrhu komunikačných technológií CeBIT.