Aplikační možnosti zpracování textu a grafiky v manažerských informačních systémech - Horný, Stanislav
Postavenie a úloha spracovania textu, grafiky a Dtp technológií (Desktop publishing) ako nástroja komunikácie a prezentácie a ich využitie v manažérskych informačných systémoch. Začlenenie týchto technológií do firemných informačných systémov. Komunikačná funkcia v manažérskych informačných systémoch a úloha dokumentu ako nástroja komunikácie. Rozbor najdôležitejších aplikačných možností týchto technológií s dôrazom na funkcie Dtp technológií.