Informačný most - Choma, J.
Využitie informačných systémov v marketingu strojárenských podnikov. Systém TPV (technická príprava výroby) Sysklass - marketingová podpora výroby. Predbežná dokumentácia, cenotvorba a predkalkulácia, informácie vo výrobe a v marketingu.