Manažerské informační systémy - nástroje moderního řízení - Doucek, Petr
Niektoré kľúčové faktory, ktoré majú vplyv na úspešný vývoj EIS aplikácií pre podporu riadiacej práce vyššieho a stredného manažmentu stredných a veľkých firiem. Systémy pre podporu rozhodovania. Manažérske informačné systémy. Vymedzenie EIS aplikácií. Architektúra EIS aplikácií. Faktory úspešného nasadenia EIS aplikácií. Zdroje pre tvorbu EIS aplikácií.