Viac podpory pre výrobcov - Varali, J.
Rozhovor s generálnym riaditeľom JAS, a.s. Ing. J. Varalim. Slovenskí výrobcovia obuvi a ich postavenie na trhu s obuvou. Uplatňovanie certifikácie obuvi. Kúpyschopnosť obyvateľstva na Slovensku z hľadiska výrobcov obuvi. Umiestnenie firmy JAS na zahraničných trhoch. Faktory rozhodujúce o úspechu na slovenskom trhu obuvi. Legislatívne podmienky upravujúce podmienky podnikania.