Obnova priemerného panelákového bytu vyjde na 360-tisíc korún - Zverková, Daniela
Obnovy a opravy panelákových bytov. Investície potrebné na obnovu priemerného panelákového bytu. Vedecko-technický projekt Obnova budov pozemných stavieb s dôrazom na bytový fond.