Skúsenosti a dynamika Hydrostav, a.s. - Klikáč, S.
Rozhovor s generálnym riaditeľom Hydrostavu, a.s. Ing. Klikáčom o realizácii najnáročnejších zákaziek a ďalších aktivitách firmy. Hodnotenie činnosti Hydrostavu v priebehu nových ekonomických podmienok. Organizačné premeny Hydrostavu. Rozsah činnosti Hydrostavu. Podmienky pôsobenia v zahraničí.