Stavebné firmy vlani ťažili zo zvýšenej angažovanosti štátu v investičnej výstavbe - Zverková, Daniela
Situácia v stavebníctve v r. 1996. Mzdy a produktivita práce v stavebníctve. Zvyšovanie angažovanosti štátu v investičnej výstavbe. Pochybnosti okolo efektívnosti výstavby diaľnic. Podpora bytovej výstavby zo strany štátu. Nedostatok financií na údržbu a obnovu stavieb.