Olympijská utópia či realita? - Gressner, I.
Nerealistický projekt kandidatúry Popradu-Tatier na zimné olympijské hry r. 2006. Problémy s pokrytím finančných nákladov na olympijskú kampaň a vybudovanie potrebných zariadení a infraštruktúry.