Aktivní spolutvůrce strategie - Pernica, Petr
Vývoj logistiky a jej definícia. Stratégia logistického systému podniku. Včlenenie útvaru logistiky do organizačnej štruktúry podniku. Úroveň logistického systému podniku je zákazníkmi vnímaná prostredníctvom rozsahu a kvality poskytovaných služieb.