Zo Správy o sociálnej situácii obyvateľstva SR v roku 1996
Jednotlivé kapitoly Správy o sociálnej situácii obyvateľstva SR v r. 1996. 1. Vývoj v sociálnej oblasti na Slovensku v r. 1996 v makroekonomických súvislostiach. 2. Práca a mzdy. 3. Sociálne zabezpečenie. 4. Vývoj životnej úrovne.