Základná abeceda finančného investovania. 3 - Chovancová, Božena
Riziko pri finančnom investovaní. Charakteristika špecifických foriem rizika. Trhové (nesystematické) riziko. Význam ratingového hodnotenia pre rozhodovanie investora. Kritériá rozhodovania investora.